Thomas Keis

Thomas Keis, artista multidisciplinar premiat amb el Meisterpreis per l’Akademie für Gestaltung und Design de Munic. El seu treball involucra fotografia, obres conceptuals, instal·lacions i creua la frontera entre l’art i el disseny, amb la ideació d’objectes i altres formes d’expressió artística.

re_definir, 2023

re_definir busca un estil atemporal a través d’objectes que tenien una funció i propòsit específic creant un nou disseny i utilitat. Una investigació sobre allò essencial deconstruint i redefinint estils i textures, adaptant-les a objectes familiars de forma minimalista.

Utilitzant les peces del passat de manera diferent, es desenvolupa una nova perspectiva entre allò nou i allò vell, sense competició ni ostentació, i es troba una coexistència entre valors del passat i del present que genera un pont amb allò contemporani.

Les “restes” del passat són tan valuoses perquè ens ajuden a entendre el nostre present. Explicar el pas del temps i la història dels elements recuperats enriqueix d’aquesta manera el resultat final, donant-los un valor afegit.

A través de la percepció entre els nostres records del passat i “l’aquí i l’ara”, es retorna a les coses velles o simplement restes trobades en altres contextos, un merescut valor. Cada peça recuperada actua i es defineix al nostre entorn com un testimoni contemporani.

‘re-definir’. Inauguració dia 26 de gener, 19;00h.

Fins al dia 20 de febrer de 2024, a La Tintoreria, carrer Sant Pere 11, Vic.