Avui us portem una informació d’un programa formatiu molt interessant que es durà a terme a ACVIC, de la mà de l’Anna Dot i l’Àngela Palacios. Sota el nom de ‘Curioses’ es generarà un espai d’aprenentatge col·lectiu a l’entorn de les pràctiques artístiques contemporànies.

PROGRAMA DE FORMACIÓ TRANSVERSAL D’ACVIC
De febrer a juny 2024

El programa de formació transversal d’ACVIC proposa obrir un espai d’aprenentatge col·lectiu a l’entorn de les pràctiques artístiques contemporànies, els seus llenguatges i formes de coneixement.

El programa s’articula en relació a les línies de treball del Centre d’Art i les exposicions amb les que coincideix. És una oportunitat per aprofundir en el treball artístic contemporani tant des de la seva materialitat com des dels temes que explora, de la mà de les artistes que estaran presentant la seva obra al mateix centre.

És una formació teòrico-pràctica i presencial, pensarem amb la matèria i donarem forma al pensament. Implicarem el cos i tot allò que el sosté.

Està adreçat a persones interessades en les pràctiques artístiques contemporànies des de les seves diferents vessants: artistes, curadores, teòriques, estudiants, docents, amateurs…

Vol reunir un grup divers de persones amb la idea que puguin veure tot el que passa al centre d’art. Finalment farien un retorn, des de la seva mirada profunda i curiosa, en forma de presentació final o d’activitat pública de cloenda.

Dues professionals de les arts i l’educació acompanyaran al grup donant seguiment en sessions alternes al llarg del curs. Les altres sessions seran de treball conjunt. També es faran sortides i visites a altres espais i projectes de l’entorn vinculats a les arts contemporànies. El programa inclou una sèrie de Seminaris i Tallers Oberts vinculats a les exposicions i oberts a tot el públic.

DATES I LLOC
Les sessions són un cop per setmana els dijous de 16 a 19h.
Inici: 15 de febrer
Finalització: 20 de juny
A ACVIC Centre d’Arts Contemporànies

Formació en col·laboració amb: La Tintoreria, Espai 11 i L’Estrangera

Inscripcions AQUÍ.