Oferim als nostres clients el rigor en el treball i la màxima dedicació a cada projecte, des de les idees inicials fins als últims detalls a l’obra. I és que pensem que la coordinació i el diàleg entre arquitecte, client, col.laboradors i industrials, és imprescindible per obtenir el millor resultat.
Cada projecte és una oportunitat, una il.lusió, un repte, un aprenentatge, una experiència. Ens motiva la nostra professió i en fem partíceps a tot l’equip de treball.

SP25 Arquitectura assessorament compra lloguer

ASSESSORAMENT COMPRA I LLOGUER

Voleu comprar o llogar un pis o local? Necessiteu una opinió tècnica externa que us ajudi a prendre la decisió? Us acompanyem a veure l'immoble que us interessa i us donem una opinió sobre l'estat de conservació, actuacions preventives a realitzar i possibilitats de canvis en la distribució per adaptar-lo a les vostres necessitats. D'aquesta manera, realitzareu el tràmit amb seguretat.

SP25 Arquitectura - Suport a Comunitats de Propietaris

COMUNITATS DE PROPIETARIS

Realitzem tot tipus de projectes per a Comunitats de Propietaris. Obres en els vestíbuls per a millora de l’accessibilitat, legalitzacions d’aparcaments, estudis econòmics per a planificar inversions, instal.lació d’ascensor, millores de l’aïllament, etc.

SP25 Arquitectura - Obertura locals comercials

OBERTURA DE LOCALS COMERCIALS

Previ a l'obertura d’un negoci, cal decidir alguns aspectes relacionats amb la seva ubicació, les gestions relacionades amb els subministraments, així com els tràmits per a gestionar les llicències d'obres i tot allò relacionat amb les obres i instal·lacions, i la prevenció d'incendis que us afecten. Contacteu-nos i us assessorem.

SP25 Arquitectura ite inspeccio tècnica edifici Vic Barcelona Girona

ITE, INSPECCIÓ TÈCNICA DE L’EDIFICI

Realitzem les inspeccions i redactem l'informe tècnic corresponent per tal de valorar l'estat dels edificis i orientar a les comunitats de propietaris en les actuacions a realitzar per assegurar un bon manteniment. També ens encarreguem dels tràmits pertinents amb l'administració i oferim un seguiment de l'estat de les deficiències.

SP25 Arquitectua certificat energètic cèula habitabilitat Vic Barcelona Girona

CERTIFICATS ENERGÈTICS I CÈDULES

Des del moment que es vol publicitar el lloguer o venda d'un pis, aquest ha de disposar de la corresponent etiqueta energètica. Ens ocupem de tots els tràmits per obtenir-la així com també de la cèdula d'habitabilitat.