Oferim als nostres clients el rigor en el treball i la màxima dedicació a cada projecte, des de les idees inicials fins als últims detalls a l’obra. I és que pensem que la coordinació i el diàleg entre arquitecte, client, col.laboradors i industrials, és imprescindible per obtenir el millor resultat.
Cada projecte és una oportunitat, una il.lusió, un repte, un aprenentatge, una experiència. Ens motiva la nostra professió i en fem partíceps a tot l’equip de treball.

SP25 Arquitectura Vic Barcelona Girona projectes obra nova

OBRA NOVA

Gestionem i coordinem totes les fases de projecte i obra. Elaborem i tramitem la documentació necessària per la realització dels projectes. Col.laborem habitualment amb professionals especialitzats en diferents àrees de l’arquitectura: estructures, instal.lacions, sostenibilitat, etc. per tal d'oferir el millor servei als nostres clients.
SP25 Arquitectura Vic Barcelona Girona reformes rehabilitacions

REFORMES I REHABILITACIONS

Previament a l’inici del projecte, estudiem detalladament les pre-existències del lloc, els condicionants o les patologies. Com en l’obra nova, elaborem tots els treballs necessaris per dur a terme els projectes. Col.laborem amb especialistes per trobar les millors solucions. Realitzem també projectes d’interiorisme.
SP25 Arquitectura ite inspeccio tècnica edifici Vic Barcelona Girona

ITE, INSPECCIÓ TÈCNICA DE L’EDIFICI

Realitzem les inspeccions i redactem l'informe tècnic corresponent per tal de valorar l'estat dels edificis i orientar a les comunitats de propietaris en les actuacions a realitzar per assegurar un bon manteniment. També ens encarreguem dels tràmits pertinents amb l'administració i oferim un seguiment de l'estat de les deficiències.
SP25 Arquitectura instal.lacions efímeres art

ARQUITECTURA EFÍMERA

Realitzem tot tipus d'intervencions d'arquitectura efímera, des de muntatges per esdeveniments, espais expositius ambientacions o instal.lacions. Gestionem des de la fase de projecte fins al muntatge-desmuntatge de la instal.lació.
SP25 Arquitectua certificat energètic cèula habitabilitat Vic Barcelona Girona

CERTIFICATS ENERGÈTICS I CÈDULES

Des del moment que es vol publicitar el lloguer o venda d'un pis, aquest ha de disposar de la corresponent etiqueta energètica. Ens ocupem de tots els tràmits per obtenir-la així com també de la cèdula d'habitabilitat.
SP25 Arquitectura assessorament compra lloguer

ASSESSORAMENT COMPRA I LLOGUER

Voleu comprar o llogar un pis o local? Necessiteu una opinió tècnica externa que us ajudi a prendre la decisió? Us acompanyem a veure l'immoble que us interessa i us donem una opinió sobre l'estat de conservació, actuacions preventives a realitzar i possibilitats de canvis en la distribució per adaptar-lo a les vostres necessitats. D'aquesta manera, realitzareu el tràmit amb seguretat.