Som arquitectes amb experiència consolidada en el camp de la Gestió i Desenvolupament de Projectes d’Arquitectura. Inicialment col.laborant amb altres despatxos i posteriorment amb estudi propi, acumulem coneixements tant en projectes de nova construcció com en el camp de la rehabilitació i reforma.

Paral.lelament, gestionem Estudi KRAFT, un espai de tallers infantils relacionats amb l’arquitectura, l’urbanisme i la construcció en general. Un espai on experimentar amb materials, volums, textures, estructures o composició.

Ens agrada promoure la difusió de l’arquitectura, però també de l’art i el disseny en general, a través de diverses plataformes, com ara instagramfacebook i pinterest.

David Oliva

ARQUITECTE
LinkedIn

Arquitecte des de 2003 per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona. Del 1997 al 2013 ha col.laborat en diversos despatxos d’arquitectura com a Director de Projectes. Des del 2015 col.labora en l’apartat d’arquitectura, art i disseny del blog Cuteandkids. El 2003 crea despatx propi amb Elisenda Planas.

Elisenda Planas

ARQUITECTA
LinkedIn

Arquitecta des de 2006 per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona. Ha compaginat el treball i la col.laboració en despatxos d’enginyeria i arquitectura, amb projectes propis. Des de 2003 forma equip amb David Oliva. Al 2015 crea Estudi KRAFT, un espai de tallers d’arquitectura infantils.