Us convidem a la inauguració de l’exposició 10 Treballs Finals de Grau dels alumnes ESDAPC campus Vic, que tindrà lloc divendres 2 de desembre de 2022 a les 19 h a la sala d’exposicions del Col·legi d’Arquitectes de Vic.

Durant el curs 2021-2022, els alumnes de Disseny Gràfic i Disseny d’Interiors Aina Gómez, Ferran Bermudez, Clara Hernández, Imma Castellà, Indra Hein, Nadia del Olmo, Blanca Garrido, Carla Rifà, Júlia Gallart i Raquel Planas van realitzar els seus respectius treballs de final de grau.

Des de SP25 Arquitectura hem tingut la oportunitat de participar i fer el seguiment de les sessions de disseny de l’exposició. Aquesta ha estat dissenyada i produïda per les alumnes de 4rt d’ESDAPC: Mercè Coll, Guillem Cañellas, Wenddy Cruz, Aida Ferrer, Anna Oliva, Marta Portet, Anna Pujol, Carla Ruiz, Clara Sànchez, Laia Mas, Maria Molina, Judit Sànchez i Júlia Vidal.

Aquests Treballs Finals de Grau, que tracten problemes socials, aporten propostes per transformar-los i donen diferents punts de vista.

Els projectes estaran exposats a la sala d’exposicions del COAC de Vic fins al 28 de desembre, a la Plaça del Bisbe Oliba 2, de Vic. Us esperem!